Thermo Scientific Flash

Alkuaineanalysaattori

CHNSO - Thermo Scientific OEA 
Thermon alkuaineanalysaattori sekä kiinteille että nestemäisille näytteille.
 
Kahdella erillisellä uunilla varustettu laite soveltuu erinomaisesti laboratorioon jossa analysoidaan paljon erilaisia näytteitä. Flash Smart analysaattorilla voidaan analysoida sekä kiinteät, että nestemäiset näytteet samalla laitteella. Kaksi erillistä kanavaa mahdollistää suurten näytemäärien automaattisen analysoinnin.
 
 
Laaja menetelmäkirjasto ja standardimenetelmät - Thermon Flash laitteita on myyty maailmanlaajuisesti yli 3000 kpl.
 
Monipuolinen ja muokattava - laitetta voidaan muuttaa tarpeiden muuttuessa. Samalla detektorilla määritetään kaikki aineet. Flash Smart analysaattorissa on kaksi erillistä uunia.
 
Tarkka ja luotettava - Tarkasti säädetyt virtaukset ja lämpötila takaavat ensiluokkaiset tulokset. Reaaliaikaisesta kromatogrammista voidaan nähdä polttotapahtuman onnistuminen tai epäpuhtauksien läsnäolo.
 
Nopea ja helppokäyttöinen - Laite kalibroidaan ajamalla standardinäyte kolme kertaa. Vaihto CHNS puolelta O puolelle tapahtuu tarvittaessa automaattisesti.

Mallit

CHNS/O analysaattori 
Kaikki viisi ainetta tarkasti samalla laitteella. Pienemmät rikkipitoisuudet tarvittaessa FPD detektorilla. Laitteessa on kaksi uunia ja kaksi rinnakkaista kanavaa.

Tarvittaessa CHNS/O laitetta voidaan käyttää myös CHNS/CHNS tai CHN/CHN konfiguraatiossa.
Typpi-/proteiinianalysaattori
Proteiinipitoisuus ruoasta ja rehusta käyttäen korkealaatuisia sertifioituja vertailuaineita. Flash Smart on monen suuren elintarviketuottajan ja viranomaisen valinta proteiinipitoisuuden määrittämiseen. 

Flash poltto soveltuu erinoimisesti kokonaistypen määrittämiseen ja Kjeldahl menetelmän korvaajaksi. Kysy meiltä menetelmäkuvausta ja vertailutuloksia Kjeldahl menetelmään.
NC/Maaperä analysaattori NC/Soil
Typpi- ja hiilipitoisuus maanäytteistä, sedimenteistä ja suodattimista. Tarvittaessa myös rikkipitoisuus.

Laitteen mukana toimitetaan keittokirja joissa eri tyyppisten näytteiden analysointi ja mentelmät on kuvattu.
IRMS isotooppianalysaattori 
Laitteesta on saatavana myös massaspektrometriin kytketty versio jolla voidaan määrittää C, N, S, H ja O isotoopit.
Laite täyttää tai ylittää kaikkien seuraavien standardien ja menetelmien vaatimukset:

ASTM D 5291 -09 Hiilen, Vedyn ja Typen määritys öljytuotteista ja voiteluaineista.
ASTM D 5373 -02 Hiilen, Vedyn ja Typen määritys hiilestä ja koksista.
ASTM D 5622 Hapen määritys polttoaineista ja metanolista pyrolyysin avulla.
ASTM D 7633 -13 Carbon Black - Hiilipitoisuus.
ASTM D 4239 Rikin määritys hiilestä ja koksista.
ISO 12902 Hiilen, Vedyn ja Typen määritys kiinteistä mineraalinäytteistä.
EN 15104 Hiilen, Vedyn ja Typen määritys kiinteistä biopolttoaineista.
CEN/TC 343 Hiilen, Vedyn ja Typen määritys kiinteistä kierrätysmateriaaleista.
 
EN 13137 Orgaanisen Hiilen määritys jätteistä, lietteistä ja sedimenteistä.
Gazzetta Ufficiale 248 Maaperän Typpi, Hiili ja Orgaaninen hiili.
AOAC 993.13 Lannoitteiden typpipitoisuus
ISO 10694 Maaperän laatu. Kokonaishiili ja Orgaaninen hiili.
UNE 7325 Maaperän laatu. Kokonaisrikki.
UNI EN 13654 Kasvualustat ja maaperän parantajat. Kokonaistyppi.
 
AACC 46-30 Viljatuotteiden proteiinipitoisuus.
AOAC 990.03. Eläinrehun proteiinipitoisuus.
AOAC 992.15. Lihan ja lihatuotteiden proteiinipitoisuus (sis. eläinruoan).
AOAC 992.23. Murojen, viljatuotteiden ja siemenien proteiinipitoisuus.
AOCS Ba 4e-93 Proteiinipitoisuus ruokaöljyistä
ASBC Typen määritys Ohrasta.
ASBS Kokonaistypen määritys vierteestä ja oluesta.
ONEO 13/2002 Kokonaistypen määritys viinistä
IFFO Typen määritys kalatuotteista
ISO 14891 Typen määritys elintarvikkeista
DIN, EN, ISO 16634-1 Typen määritys Dumas menetelmän avulla siemenistä ja eläinrehusta.
DIN, EN, ISO 16634-2 Typen määritys Dumas menetelmän avulla viljasta, viljatuotteista ja palkokasveista.
Lab-dig Oy
Hirsalantie 11
02420 Jorvas
 
Sähköposti: labdig@labdig.fi
Puhelin: 09 8845 022
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän