Kalibrointi ja vertailuaineet

XRF, ICP ja IC:lle soveltuvat sertifioidut vertailuaineet löytyvät meiltä!

Teemme yhteistyötä Saksalaisen Fluxanan kanssa, joka on erikoistunut XRF applikaatioihin.

 

Näytekokoelmia kaliborintia varten löytyy valmiiksi jaoteltuna toimialan tai teollisuuden mukaan ja vertailuaineet on valittu kattamaan alalle tyypilliset aineet oikeissa pitoisuuksissa.

 

Valmiissa kalibrointisalkuissa näytteet voivat olla jauhemuodossa, lasinappeina tai jauhettuna lasina.

 

Käytämme standardien ja vertailuaineiden etsimiseen Fluxearch tietokantaa. Fluxearch on Fluxanan ylläpitämä helppokäyttöinen tietokanta, joka sisältää yli 15 000 vertailuainetta, joita voitte tilata kauttamme. Tietokannasta löytyy vertailuaineita esimerkiksi XRF-analytiikkaan. Tietokanta vaatii rekisteröinnin, mutta on avoinna kaikille.

 

Tarjoamme myös nopealla toimitusajalla laajan valikoiman standardeja ICP, ICP-MS, Ionikromatografia ja AAS analytiikkaan. Olemme Inorganic Ventures tuotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kysy meiltä lisää, niin etsimme teille sopivan standardin tai räätälöimme tarpeisiinne juuri sopivan liuoksen. Inorganic Ventures on toiminut alalla vuodesta 1985 ja valmistaa korkealuokkaisia standardeja ja vertailuaineita edullisesti. Inorganic Ventures toimittaa räätälöidyt standardit sinetöidyissä TCT pusseissa. Pussin sisällä standardien säilyvyysaika on n. 5 vuotta.

fluxana_vertailuaineet
fluxearch-logo

Fluxearch-tietokanta

Fluxearch on Fluxanan ylläpitämä helppokäyttöinen tietokanta, joka sisältää yli 15 000 vertailuainetta, joita voitte tilata kauttamme. Tietokannasta löytyy vertailuaineita esimerkiksi XRF-analytiikkaan. Tietokanta vaatii rekisteröinnin, mutta on avoinna kaikille.

fluxaminar-logo

FLUXaminar-verkkoportaali

FLUXaminar on Fluxanan verkkoportaali, joka sisältää verkkokursseja XRF-analytiikkaan ja XRF-laitteisiinsa liittyen. Portaalista löytyy esimerkiksi XRF Practical and Easy -verkkokurssi, joka sisältää XRF-analytiikan ja näytteenvalmistuksen perusteet.

fluxearch
applikaatiot

Herääkö tuotteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla myös tuki- ja huoltoasioissa.
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top