Tuotemerkit

Elemental Microanalysis - logo

Elemental Microanalysis

Polttoanalytiikan tarvikkeet kaikkien valmistajien laitteille. Elemental Microanalysis löytyvät upokkaat, laivat, polttoputket ja käyttötarvikkeet kaikille eri laitevalmistajien CHNS, CHN, NCS ym. laitteille. Uutuutena myös IC vialit ja ICP tarvikkeet.

Fluxana

Fluxana

XRF applikaatiot ja näytteenvalmistus. Fluxana on erikoistunut kalibrointeihin ja XRF vertailuaineisiin ja rakentanut tuotevalikoimansa näiden ympärille. Varastostamme löytyvät heti toimitukseen tavallisimman XRF näytekupit, kalvot ja filmit.

Hamilton logo

Hamilton

Laadukkaista ruiskuistaan tunnettun Hamiltonin valikoimasta on meiltä saatavana ruiskuja hyödyntävä näytelaimentajan ja nesteannostelija. Näytelaimentajan avulla valmistuvat helposti laimennetut näytteet tai standardisuoran eri laimennokset.

IKA logo

IKA

Magneettisekoittajista, lämpölevyistä ja kalorimetreistään tunnetun IKA tarjoaa myös laajan valikoiman uusia tuotteita. Viime vuosina suosiota ovat saavuttaneet esim. sentrifuugit, bioreaktorit, synteesireaktorit ja myllyt kertakäyttöisillä jauhatyskammiolla.

Thermo Scientific

Thermo Scientific Flash

Thermon alkuaineanalysaattori sekä kiinteille että nestemäisille näytteille.

Thermo Scientific

Thermo Scientific Orion

Laadukkaat sähkökemian mittarit, anturit ja tarvikkeet. pH mittaus, ROSS-Anturit, Sähkönjohtavuus, Ioniselektiivinen mittaus.

Trace Elemental Instruments

Trace Elemental Instuments

Typpi, Rikki ja Kloori pitoisuuksissa 0-10 000 ppm. 

TOC

Näytteenpoltto-IC (Combustion Ion Chromagtography)

Muut merkit

Tilaamme suoraan valmistajalta esim.  NIST, BAS, NRC-Can, ym. vertailuaineet.

Ranskalaisen Sylab valmistajan Hiili & Rikki-, Tuhka ja pyrolyysi analysaattorit ja tarvikkeet.

Lisäksi etsimme valikoimaamme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita ja ratkaisemme analytiikan ongelmat yhteistyössä kanssanne.

Herääkö tuotemerkeistä kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla myös tuki- ja huoltoasioissa.
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top