Sekoittajat ja ravistelijat

Sekoitus ja ravistelu

Valikoimassamme on laaja valikoima IKA tuotteita sekoitukseen, ravisteluun ja lämmitykseen. Saatavilla esimerkiksi magneettisekoittajat lämmityksellä ja ilman, lapasekoittimet, vorteksit koeputkille, orbitaaliravistelijat, tasoravistelijat, ja ravistelevat inkubaattorit.

 

Magneettisekoittajien valikoimasta löytyvät esimerkiksi IKA Plate (RCT digital), joka on magneettisekoittaja lämmityksellä. Sekoittaminen onnistuu 20 l tilavuuksiin asti, sekoitusnopeus on 50 – 1500 rpm (kierrosta minuutissa) ja lämpötilan säätö on huoneenlämmöstä 310 °C asti (huomioiden laitteen oma lämpeäminen). Laitteessa on pyöreä alumiininen levy, joka on 135 mm halkaisijaltaan. Muuten laitteen pinta on lasia, mikä mahdollistaa selkeän näkyvyyden laitteen näytölle ja suojaa laitetta kemikaaliroiskeilta. Laitteen muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi ajastin ja viskositeetin seuranta ajan mukaan. Mukana tulee PT 1000.60 lämpötila-anturi.

 

Valikoimassa on myös esimerkiksi magneettisekoittajia neliön muotoisella alustalla, ja sekoittajia, joissa on paikka 5 – 15 astian yhtäaikaiseen sekoitukseen.

 

Lapasekoittajia löytyy valikoimastamme pienistä litran sekoittajista aina pilot-tason satojen litrojen tilavuuksille asti erilaisilla lavoilla ja sekoituspäillä. Saatavilla myös statiivit ja kourat lapasekoittajille

 

Ravistelijoita on saatavilla sekoittamiseen ja ravisteluun sekä pyörivällä orbitaalisella että horisontaalisella edestakaisella ravistelulla. Valikoimasta löytyvät myös ravistelevat inkubaattorit sekä VORTEX ravistelijat koeputkille.

 

Kuvissa on pieni osa saatavilla olevasta IKA:n valikoimasta. Kaikki tuotteet löytyvät valmistajan sivuilta: magneettisekoittajat, lapasekoittajat, ravistelijat. Tuotteet ovat saatavilla kauttamme samaan hintaan kuin IKA:n sivuilla tai suuremmissa tilausmäärissä myös edullisempaan hintaan.

 

Voit myös kysyä lisätietoja tuotteista suoraan meiltä!

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top