Liuenneen hapen mittaus

Liuenneen hapen mittaus

Veteen liuenneen hapen mittauksesta käytetään usein lyhennettä DO. Thermon Sicientific Orion malliston tuotteiden avulla voidaan tarkaan määrittää eri liuosten pienetkin happipitoisuudet. Veteen sekoittuu aina ympäröivän ilman kaasut ja näytteen seassa olevan hapen määrää voidaan helposti mitata. Veteen liuenneen hapen avulla voidaan valvoa ympäristön tilaa, tai arvioida teollisuusprosessin onnistumista säilyvyyden parantamiseksi.

 

Suosittelemme perinteisten polarografisten anturien tilalla nykyaikaisia kemilumenesenssiin perustuvia RDO antureita. RDO happianturit ovat huolto ja liuosvapaita, joten käyttö ja kalibrointi on erittäin helppoa. Antureita on saatavana eri pituisilla kaapeleilla jopa 30 metriin asti. Mukana tulevan painon avulla mittaus on mahdollista myös suuremman tankin pohjasta.

 

Liuenneen hapen mittariin voidaan myös yhdistää muita ominaisuuksia, esim. pH- tai johtokylymittaus ja kenttäkäyttöön riittää yksi mittarilaukku.

rdo

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top