IKA Pipetit

IKA pipettivalikoimasta löytyvät kiinteän tilavuuden pipetit, säädettävän tilavuuden pipetit ja monikanavapipetit 8 tai 12 kanavalla kuoppalevyjä varten. Tilavuudet vaihtelevat 0,1 ja 10 ml välillä tarjoten, laajan valikoiman todella kilpailukykyiseen hintaan. Jokaisen pipetin mukana toimitetaan eri kokoisia ja mallisia kahvoja, joiden avulla mahdollistetaan ergonominen ja sujuva työskentely.

 

Kaikki IKA pipetit on valmistettu autoklaavi- ja UV-kestävistä materiaaleista ja ovat helposti steriloitavissa. Valmistuksessa on huomioitu käyttökohteet ja tarkkuuteen, toistettavuuteen ja turvallisuuteen on panostettu erityisen huolellisesti. Värikoodien avulla oikeiden pipetinkärkien valinta on myös helppoa. IKA:n pipetit soveltuvat jokaisen laboratorion päivittäiseen käyttöön kemian alasta riippumatta.

 

Katso koko valikoima ja hinnat valmistajan sivulta: Pipettes Liquid handling - IKA

 

Vinkkejä pipetointiin:

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi pipetoinnissa myös käyttäjällä on vaikutusta mittausten onnistumiseen ja analyysien lopputulokseen. Tulosten luotettavuutta voidaan parantaa seuraamalla tiettyjä ohjeita ja vinkkejä pipetointiin: 

 

Kärjet:

Käytä vain juuri kyseiselle pipetille tarkoitettuja kärkiä. Kärkien tulisi istua pipettiin täydellisesti ja olla juuri oikean kokoisia. Ristikontaminaatioiden välttämiseksi, käytä kärkeä vain kerran tai vaihda kärkeä eri liuosten välissä. Myös koskemista pipetin kärkeen tulisi välttää.

 

Olosuhteet:

Varmista ennen työn aloittamista että pipetti, kärjet ja pipetoitava liuos ovat keskenään samassa lämpötilassa. Jos samalla kärjellä annostellaan useampaan putkeen, muista ennen ensimmäistä annostelua huuhdella kärki pipetoitavalla liuoksella. 

 

Kulma ja syvyys:

Jotta tilavuus olisi mahdollisimman tarkka, IKA pipetit tulisivat olla täysin pystyasennossa. On suositeltavaa täyttää pipetti korkeintaan 2- 5 mm syvyydessä näytteessä.

 

Säilytys:

Käytön jälkeen pipetit tulisi säätää suurimpaan tilavuuteen ja säilyttää niitä soveltuvassa telineessä, esim. LINEA tai pyörivä RONDA.

 

Tarkistus ja puhdistus:

Pipetit tulisi säännöllisesti tarkastaa, puhdistaa, rasvata ja kalibroida. Myös kuluvien osien vaihto tarvittaessa parantaa mittausten laatua.

 

IKA pipettien hinnat ovat alk. 154 euroa / kpl.

pipetit
pipetit2
pipetit3

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top