Tarvikkeet

Laaja valikoima laboratoriotarvikkeita

Toimitamme kymmenien vuosien kokemuksella laadukkaita ja pienen blank arvon omaavia käyttö- ja kulutustarvikkeita erilaisiin mittauksiin. Tavallisimmat alkuaineanalytiikan näytelaivat, näyteputket, näytekupit, villat ja filmit löytyvät varastostamme Kirkkonummella heti toimitukseen.

 

Verkostomme avulla löydämme myös eri valmistajien laitteille alkuperäiset varaosat ja hoidamme tuonnin ja tullauksen puolestanne. Sivuillamme esiteltyjen tarvikkeiden lisäksi tilaamme säännöllisesti tuotteita myös esim. Alpha Resources, Säntis ja Sylab valmistajilta.

Alkuaineanalytiikan tarvikkeet

  • Kulutustuotteet ja tarvikkeet polttoanalytiikkaan ja alkuaineanalytiikkaan. Toimitamme tarvikkeet kaikkien valmistajien CHNS, CHNS/O ja CHN/O/S, CHN/NC/NCS alkuaineanalysaattoreille.

    Kysy meiltä vastaavia tuotteita esim:

    LECO®, Thermo®, Perkin Elmer®, Sercon®, Exeter®, ELTRA®, Horiba®, Elementar®, EuroVector®, Costech®, Shimadzu®, Antek®, VELP®, Gerhardt®, Analytik Jena®, Bruker®, Buchi®, CKIC®, Dionex®, Europa®, Hach®, Hekatech®, Metrohm®, Picarro®, Strohlein/Juwe®, TE Instruments, Thermo Euroglas®, TSHR®, Skalar® valmisajien laitteille.

    Tavallisimmat upokkaat, näytekupit, reaktoriputket, villat, suodattimet ja tiivisteet löytyvät meillä varastotuotteina heti toimitukseeen.

Näyteputket Ionikromatografiaan

Vialit, putket ja korkit Thermo/Dionex® ja Metrohm® IC ionikromatografien näytteensyöttäjille. Saatavilla sekä suodattimilla että ilman. 

ic_vials

XRF-tarvikkeet

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat Fluxana näytekupit, filmit, sideaineet, sulatteet, fluxit ja muut XRF näytteenvalmistuksessa tarvittavat tuotteet.

Muut tarvikkeet

Tarvikevalmistajien tuotteiden lisäksi tarjoamme kattavan tuen myös myymiemme Trace Elemental Instruments, IKA, Thermo Orion ja Flash Smart tuotteiden tarvikkeissa.

Herääkö tuotteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla myös tuki- ja huoltoasioissa.
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top