Bio- ja synteesireaktorit

Bio- ja synteesireaktorit

IKA EasySyn reaktori on valmis kokonaisuus vesipohjaiseen tai orgaaniseen synteesiin. Reaktoripakettiin on saatavilla tarvittaessa kaikki osat ja tarvikkeet: lapasekoittaja, synteesiastia, statiivi, vakuumipumppu, sirkulaattori, anturit sekä tarvittaessa automaatio-ohjelmisto. 

 

Reaktioastiat ovat kaksiseinäisiä ja mahdollisia varustaa vesikierrolla reaktioastian ulkovaipan jäähdyttämiseksi. Astioita on saatavilla eri kokoluokissa 500 ml lähtien aina 5 l asti. EasySyn reaktorit ovat käytössä laajasti erilaisissa applikaatioissa kuten esimerkiksi refluksit, uutot, tislaukset, krisallisaatiot, (pH-ohjatut) saostukset, nanopartikkelien tai katalyyttien synteesit sekä erilaisten prosessien skaalaus laboratoriotasolta suuremmille tilavuuksille.

 

Reaktori on kytketty tukevasti statiiviin, mikä mahdollistaa turvallisen ja ergonomisen käytön. PTFE-pinnoitetut sekoitusroottorit ja borosilikaattilasista valmistettu reaktoriastia mahdollistavat turvallisen käytön myös vahvemmille happo- ja emäspohjaisille synteeseille. Reaktoria on mahdollista käyttää -50 – 200 °C lämpötiloissa ja 3 mbar vakuumissa.

 

EasySyn on saatavilla kahtena eri pakettina: Starter sekä Advanced. Molemmat paketit ovat varustettu statiivilla, reaktioastialla sekä kannella. Starter-paketti on varustettu IKA:n EUROSTAR 60 digital lapasekoittajalla, Advanced-paketti EUROSTAR 100 control lapasekoittajalla, jota on mahdollista ulkoisesti labworlsoft® 6 ohjelmistolla myös etänä tai erilaisilla ajastimilla. Advanced-pakettiin kuuluu myös LT 5.40 draining set reaktoriastian pohjalle, jota kautta reaktorin sisältö voidaan helposti tyhjentää.

 

HABITAT ja Algaemaster bioreaktorit ovat IKA:n bioreaktoripaketteja, joiden avulla voidaan suorittaa erilaiset biologiset prosessit. Reaktoreita on saatavissa erilaisilla konfiguraatioilla esimerkiksi soluviljelyyn tai fermentointiin. Saatavilla myös fotobioreaktori-versio esimerkiksi mikrolevien kasvatukseen.

 

Lisää tietoja valmistajan sivuilta: EasySyn synteesireaktoriHABITAT bioreaktorit ja Algaemaster 10 fotobioreaktori. Voit olla myös suoraan yhteydessä meihin, niin kerromme laitteista lisää!

bioreaktori
synteesireaktori

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top