Inkubaattorit ja uunit

Inkubaattorit, uunit ja muut lämmitysratkaisut

IKA ja ARGO LAB inkubaattorit, lämpökaapit ja vesi-/lämpöhauteet laboratoriohin laadunvarmistukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

 

IKA tarjoaa suuren valikoiman lämmitysratkaisuja -20 °C (erillisellä jäähdytyksellä) 250 °C asti standardin DIN 12876 mukaisesti. Valikoimaan kuuluvat erilaiset sirkulaattorit kylmentämiseen ja kuumentamiseen sekä hauteet. Lämpökaapit/inkubaattorit ja uunit ovat 125 l tilavuudeltaan ja mahdollistavat astioiden asettelun aina kuuteen eri hyllyyn/tasoon asti. Saatavilla sekä umpinaisella että lasisella ovella.

 

Saatavilla myös ARGO LAB inkubaattorit, lämpökaapit ja uunit 16 litran tilavuuksista 400 litraan asti. ARGO LAB valikoimaan kuuluu lämpöhauteita 5 – 40 litran tilavuuksilla 100 °C lämpötiloihin asti. Osaan malleista saatavilla myös kierrätyspumppu veden tasaisen lämpötilan ylläpitoon, tällöin maksimi lämpötila on 80 °C. Valikoimassa myös ultraäänihauteet 0,6 litran tilavuuksista 45 litran tilavuuksiin asti.

 

Kuvissa on vain osa valikoimasta, kaikki tuotteet löytyvät valmistajien sivuilta: IKA lämpöhauteet, inkubaattorit ja uunit sekä ARGO LAB uunit, inkubaattorit, vesihauteet ja ultraäänihauteet. Voit myös kysyä lisätietoja tuotteista suoraan meiltä!

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top