Pyöröhaihduttimet

IKA Pyöröhaihduttimet

Tislaus pyöröhaihduttimen avulla on keskeisessä roolissa korkeakouluissa, lääketeollisuudessa, kemianteollisuudessa ja muissa teollisuuden aloissa. Laadukkaan tislauksen varmistamiseksi, laboratorio tarvitsee tehokkaan pyöröhaihduttimen johon on saatavilla kattavasti tarvikkeita. IKA:n tuotteet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn helppokäyttöisten valmiiden ratkaisujen avulla.

 

IKA:n edistykselliset ominaisuudet:

  • Luokkansa parhaimpiin kuuluva jäähdytyspinta-ala 1500cm² mahdollisuudella päivittää jopa 3000 cm² asti, takaa nopean lopputuloksen.
  • Ergonominen muotoilu helpottaa käytettävyyttä. 
  • Tarkkaan suunnitellut turvaominaisuudet suojelevat näytettä ja käyttäjää
  • Patentoitu tilavuusohjattu tislaus erityisen tarkkaa lopputulosta varten
  • Automaattinen kiehumispisteen tunnistus - kytke virta ja käynnistä laite.

 

Pyöröhaihduttimet on suunniteltu Liuottimen talteenottoon, liuottimen puhdistukseen, kemian synteesiin, kristallisaatioon, jauheen kuivaukseen ja eri suspensioiden, uuttosten ja liuosten haihduttamiseen. IKA tarjoaa laajan tuen ja tarvikevalikoiman myös laitteille soveltuvissa lasiosissa.

 

Rotavapori valikoima koostuu kolmesta eri tasoisesta laitteesta:

 

RV 3 sarja - edulliset pyöröhaihdutin perusominaisuuksilla

Tuotekehitykseen, rutiinityöskentelyyn tai opetuskäyttöön soveltuva perusmalli. Pakettiin kuuluu 4 litran lämpöhaude lämpötilanäytöllä ja nostokahvoilla. Laitteessa ei ole nostomoottoria, vaan korkeus säädetään tarkasti yhdellä kädellä kahvan avulla.

 

RV 8 sarja - perusmalli parannetuilla ominaisuuksilla

Keskitason mallissa nostoa avustaa moottori ja sähkökatkon sattuessa näyte nostetaan automaattisesti pois lämpöhauteesta. Myös pyörimisnopeus säädetään digitaalisen näytön avulla.

 

RV 10 sarja - edistykselliset ominaisuudet haastavaan käyttöön

IKA:n RV 10 mallit mahdollistavat olosuhteiden entistä tarkemman hallinnan, liitettävyyden ja paremmat turvaominaisuudet. Nosto ja lasku tapahtuu moottorin avulla ja käyttöä helpottaa entistä selkeämmät näytöt.

 

Paketeissa on tarvittaessa myös mukana vakuumipumppu ja kierrätin jäähdytysvedelle.

pyorohaihdutin

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top