Analyysilaitteet

Analyysilaitteet Lab-dig Oy:ltä

Olemme erikoistuneet polttoanalytiikan eri menetelmiin ja tekniikkoihin. Laajasta laitevalikoimastamme löytyvät laitteet aina ppb tason määrityksistä 100%-pitoisuuksin.

Edustamme Suomessa Trace Elemental Instruments valmistajaa ja tarjoamme ratkaisut Typpi, Rikki ja Kloorimäärityksiin mittausalueella 0-10 000 ppm. Laitteet vastaavat kaikkia kansainvälisesti käytössä olevat standardimenetelmiä ja tarjoamme laajan menetelmätuen. Valikoimastamme löytyy malleja sekä pysty- että vaakasyötöllä.

Myös TOC nesteistä ja kiinteistä, sekä näytteiden polttaja ionikromatografille löytyy Trace Elemental Instruments merkkisenä.

Yli 1% pitoisuuksissa tarjoamme ratkaisut CHN, CHNS, Happi ja Halogeenimäärityksiin.
Meillä on valmiina laaja tietokanta eri sovelluksia joissa laitteet on todettu toimiviksi ja hyödyllisiksi. Ratkaisuja löytyy mm. elintarviketeollisuudelle, kaivosteollisuudelle , polttoaineteollisuudelle ja kierrätysmateriaaleille.

Autamme mielellään myös sopivan IKA viskosimetrin valinnassa ja sopivan Kalorimetrin löytämisessä.

Typen ja Rikin määritykseen

Trace Elemental Instruments Xplorer NS laitteiden avulla määritetään N ja S niin kiinteistä kuin nestemäisistä näytteistä. Laitteet soveltuvat typen ja rikin määrityksiin alueella 0-10 000 ppm.

Halogeenit ja Kloori

Mikrokulometrinen titraus polton jälkeen kiinteistä ja nestemäisistä näytteistä. Laitteesta löytyy versiot sekä Kokonaiskloorin että AOX-määrityksiin.

Polttoionikromatografia (C-IC)

Polttolaitteisto Xprep C-IC yksilöityjen halogeenien, fluorin, kloorin, jodin ja bromidin, sekä rikin määritykseen. Polttoyksikön 65-paikkaisessa näytteenkerääjässä ei pääse syntymään ristikontaminaatiota näytteiden välillä.

TOC

Pienikokoinen laite ja automatisoitu mittaus TOC määrityksiin. Xpert TOC laitteella voidaan analysoida samassa näytejonossa sekä korkean että matalan pitoisuuden näytteet.

Orgaaniset aineet CHNS/O

Thermo Flash Smart polttoanalysaattori CHNS- ja Happimäärityksiin alueella 100 ppm - 100%. Laaja menetelmäkirjasto eri näytetyypeille.

Viskosimetrit

IKA:n Rotavisc sarjan laitteet soveltuvat määrityksiin alueella 1 - 320,000,000 mPas.
Autamme löytämään sopivan mallin ja laajasta tarvikevalikoimasta siihen soveltuvat tarvikkeet.

Herääkö analyysilaitteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella!

  Lab-dig Oy logo

  Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

  labdig@labdig.fi

  09 8845 022

  © 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

  Scroll to Top