pH mittarit ja pH anturit

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita pH mittauksiin sekä laboratorioon että kenttätyöskentelyyn. Thermo Scientific Orion malliston tuotteilla varmistetaan laadukkaat mittaukset kaikista eri näytteistä.

 

Valikoimastamme löydät pH mittareita pelkällä pH- ja lämpötila- mittausominaisuudella tai yhdistelmämittarit jossa samanaikainen pH, Johtokyky, Ioniselektiivinen ja liuenneen hapen mittaus. Parhaassa VERSA Pro mallistossa eri ominaisuudet ovat myös hankittavissa erikseen myöhemmin ja napsautettavissa paikalle ilman mittausta.

 

Tutustuthan Oppaat osiostamme löytyvään pH-mittausten käsikirjaan >>

 

Opas auttaa välttämään tavallisimmat virheet ja siihen on koostettu eri pH antureiden valintaan vaikuttavat vinkit. Orion pH anturimallisto käsittää niin geelitäytteiset ja huoltovapaat peruselektrodit, kuin markkinoiden parhaimpiin kuuluvat ROSS-sarjan tutkimuskäyttöön soveltuvat elektrodit.

 

Mullan ja maaperän pH-mittauksiin löytyy helposti puhdistettavissa ja kulutusta kestäviä pH antureita ja valmiita menetelmäkuvuksia ja elintarvikkeiden pH:n mittaukseen löytyy tasapintaisia antureita pintamittausta varten. Näytetilavuus voi kapeakärkisella pH anturilla olla pienimmillään muutamia kymmeniä mikrolitroja ja pH:ta voidaan mitata suoraan epparista tai kuoppalevyltä.

stara2115
stara121
versa_star

Ota meihin yhteyttä!

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa, kaipaat lisätietoja tuotteista ja kun tahdot tehdä tilauksen! 
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top