Trace Elemental Instruments

Alkuaineanalysaattorit TS/TN/TX Trace Elemental Instruments

Trace Elemental Instruments on muutamassa vuodessa kasvanut merkittäväksi laitevalmistajaksi sekä petrokemian, että ympäristöanalytiikan sovelluksiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. typpi-, rikki-, kloori- ja halogeenianalysaattorit.
Yritys on itsenäinen ja suunnittelee, kehittää, valmistaa, markkinoi, myy ja tukee polttoon erikoistunutta valikoimaa yhdestä toimipisteestä. TE instruments on perustettu 2009 ja jatkaa edeltäjiensä Euroglas B.V., Thermo Euroglas ja Thermo Fisher Scientific tiloissa Delftissä Alankomaissa. Yritysjärjestelyjen jälkeen tuotekehityksen parissa työskennelleet päättivät käyttää toteuttamatta jääneet ideat oman TE Instruments nimen alla.

 

Delftissä tapahtuu valmistuksen lisäksi myös menetelmätuki ja TE Instumentsin omassa demo-laboratoriossa on kymmenittäin laitteita käytettävissä uusille haastaville näytteille. Myös laitteissa käytettävät lasiset varaosat tehdään käsityönä samassa osoitteessa.
Trace Elemental Instrumentsin laaja analysaattorivalikoima vastaa kaikkia tavallisimpia ASTM menetelmiä ja muita kansainvälisiä standardeja ja samassa osoitteessa on analytiikasta kertynyt kokemusta jo viiden analysaattorisukupolven verran.

 

Viime vuosina TE instuments on kasvattanut markkinaosuuttaan huomattavasti sekä teollisuuden (TN/TS/TX/C-IC) ja ympäristöanalytiikan (TOC/AOX/TOX/EOX/POX) laitteissa. Toiminta on maailmanlaajuista ja apuna toimivat paikalliset jakelijat yli 50 maassa. Lab-dig on toiminut Trace Elemental Instrumentsin maahantuojana Suomessa sen perustamisesta asti ja sitä ennen sen edeltäjien edustajana. Varmistamme sujuvalla yhteistyöllä menetelmätuen, käyttäjätuen ja tarkimmat mahdolliset analyysitulokset.

Herääkö tuotteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla myös tuki- ja huoltoasioissa.
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top