Hamilton

Hamilton Microlab

Laadukkaista ruiskuistaan tunnettun Hamiltonin valikoimasta on meiltä saatavana ruiskuja hyödyntävä näytelaimentajan ja nesteannostelija. Näytelaimentajan avulla valmistuvat helposti laimennetut näytteet tai standardisuoran eri laimennokset.

 
Hamilton näytelaimentimen avulla työskentely nesteiden kanssa nopeutuu ja helpottuu. Laboratoriossa on rutiineja, joita ei voida täysin automatisoida, mutta käsin tehtynä vievät paljon aikaa. Hamilton Microlab laimentimen ja annostelijan avulla voidaan nopeuttaa työskentelyä ja parantaa tarkuutta tehtävissä, jotka tavallisesti sisältävät paljon pipetointia ja työvaiheita.
 
Microlab laimentimella ehkäistään pipetoinnin virheitä ja kontaminaation riskit. Työskentely nopeutuu ja helpottuu, kun näytteenvalmistuksessa säästyy aikaa. Microlab 700 on varustettu uudella helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä ja se sisältää uusia lisäominaisuuksia verrattuna vanhaan Microlab 600.
Hamilton Microlab 700

Herääkö tuotteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla myös tuki- ja huoltoasioissa.
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top