Halogeenit, Kloori ja AOX

Xplorer TX kokonaiskloori

Trace Elemental Instrumentsin helppokäyttöinen kloorianalysaattori.

Samalla laitteella voidaan analysoida sekä kiinteät, vaikeasti palavat puolikiinteät ja helposti haihtuvat nestemäiset näytteet. Newton autosamplerilla näytekupit tiputetaan kauhaan joka vie näytteet yksi kerralla uuniin ja poistaa ne sieltä. Heti analyysin jälkeen samat kupit voidaan ottaa uudestaan käyttöön.

Archie näytteensyöttäjä nesteille löytyy 105 tai 210 paikkaisena. Alle 420 asteessa palavat näytteet voidaan injektoida suoraan höyrystimeen ja hankalammat näytteet voidaan syöttää septumin läpi kuppiin.

Vaihto Newton-samplerista Archie sampleriin kestää vain pari minuuttia.

Xplorer AOX analysaattori

Yksinkertaisempi analysaattori orgaanisten klooriyhdisteiden ja orgaanisten halogeniyhdisteiden määrittämiseen. AOX-yhdisteitä on esimerkiksi selluloosan valkaisun jätevesissä tai muissa jätevesissä, mutta luonnossa niitä ei esiinny. AOX-analyysi on monien standardien mukaan määritetty vakiintunut analyysimenetelmä. TE-Instrumentsin Explorer analysaattori on korkealaatuinen laite kaikkiin AOX-, TOX-, POX- ja EOX- analyyseihin. Laite täyttää kaikki CEN, DIN, EPA, ISO ja NEN vaatimukset ja standardit, joten tulokset ovat laadukkaita ja luotettavia. Polttoputkea ei tarvitse tyhjentää analyysien välissä, vaan analysoidut näytteet poistetaan uunista automaattisesti. Mittaus on täysin automatisoitu, eikä laitteessa ole käsin suljettavia luukkuja, korkkeja tai puristimia. 

 

AOX analyysissä vesinäytteeseen lisätään aktiivihiiltä ja seosta ravistellaan tunnin ajan. Määritettävät yhdisteet sitoutuvat hiileen, joka suodatetaan talteen ja analysoidaan. Trace Elemental Instruments valmistaa myös 3 ja 6 paikkaiset suodatuslaitteistot tähän tarkoitukseen.

 

Meiltä myös AOX-tarvikkeet kaikkien muiden valmistajien laitteisiin. Kysy lisää!

kloori

Herääkö analyysilaitteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai viereisellä yhteydenottolomakkeella!

  Lab-dig Oy logo

  Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

  labdig@labdig.fi

  09 8845 022

  © 2023 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

  Scroll to Top