Halogeenit, Kloori ja AOX

Xplorer TX kokonaiskloori

Trace Elemental Instrumentsin helppokäyttöinen kloorianalysaattori.

Samalla laitteella voidaan analysoida sekä kiinteät, vaikeasti palavat puolikiinteät ja helposti haihtuvat nestemäiset näytteet. Newton autosamplerilla näytekupit tiputetaan kauhaan joka vie näytteet yksi kerralla uuniin ja poistaa ne sieltä. Heti analyysin jälkeen samat kupit voidaan ottaa uudestaan käyttöön.

Archie näytteensyöttäjä nesteille löytyy 105 tai 210 paikkaisena. Alle 420 asteessa palavat näytteet voidaan injektoida suoraan höyrystimeen ja hankalammat näytteet voidaan syöttää septumin läpi kuppiin.

Vaihto Newton-samplerista Archie sampleriin kestää vain pari minuuttia.

Xplorer AOX analysaattori

Yksinkertaisempi analysaattori orgaanisten klooriyhdisteiden ja orgaanisten halogeniyhdisteiden määrittämiseen. AOX-yhdisteitä on esimerkiksi selluloosan valkaisun jätevesissä tai muissa jätevesissä, mutta luonnossa niitä ei esiinny. AOX-analyysi on monien standardien mukaan määritetty vakiintunut analyysimenetelmä. TE-Instrumentsin Explorer analysaattori on korkealaatuinen laite kaikkiin AOX-, TOX-, POX- ja EOX- analyyseihin. Laite täyttää kaikki CEN, DIN, EPA, ISO ja NEN vaatimukset ja standardit, joten tulokset ovat laadukkaita ja luotettavia. Polttoputkea ei tarvitse tyhjentää analyysien välissä, vaan analysoidut näytteet poistetaan uunista automaattisesti. Mittaus on täysin automatisoitu, eikä laitteessa ole käsin suljettavia luukkuja, korkkeja tai puristimia. 

 

AOX analyysissä vesinäytteeseen lisätään aktiivihiiltä ja seosta ravistellaan tunnin ajan. Määritettävät yhdisteet sitoutuvat hiileen, joka suodatetaan talteen ja analysoidaan. Trace Elemental Instruments valmistaa myös 3 ja 6 paikkaiset suodatuslaitteistot tähän tarkoitukseen.

 

Meiltä myös AOX-tarvikkeet kaikkien muiden valmistajien laitteisiin. Kysy lisää!

kloori

Trace Elemental Instruments UKK

Xplorer tuosesarjan laitteet soveltuvat kiinteille, puolikiinteille, nestemäisille ja kaasumuodossa oleville näytteille. Myös nesteytetyn kaasun analysointi on mahdollista.

Nestenäytteet syötetään jopa 250µl sellaisenaan ja puolikiinteät näytteet syötetään ruiskusta septumin läpi näytekuppiin.

Kiinteät näytteet punnitaan n. 30 mg näytekuppiin.

Kyllä. Trace Elemental Instruments varmistaa laitteen soveltuvuuden näytteillenne laboratoriossaan Alankomaiden Delftissä. Tehtaan laboratoriossa on yli 10 analysaattoria valmiina vastaanottamaan haastaviakin näytteitä.

Xplorer-sarjan analysaattoreiden toimitusaika on n. 8 viikkoa. Tuotteet valmistetaan Euroopassa ja valmistajalla on oma lasinpuhaltamo.

Laite käyttää kantokaasuna Argonia ja polttoon Happea. Vaikka laitteessa on tehokas 1000 asteinen uuni, riittää tavallinen 230V sähköpistoke. Pöytätilaa laite vie n. 30 cm verran.

Nestemäisten näytteiden analysointi kestää Xplorer laitteilla noin 3 minuuttia.

Hitaammin syötettävät ja helposti nokeavien näytteiden analysointi voi kestää 10 minuuttia.

Yksilöidyt halogeenit poltto-ionikromatografia menetelmällä n. 20 min / näyte.

Kaikkia Trace Elemental Instruments Xplorer sarjan laitteita on asennettu Suomeen. Yhteensä laitteita on Suomessa käytössä yli 25 kpl. Laitteita on käytössä sekä polttoaineanalytiikassa, paperi- ja sellutehtaissa, sekä ympäristölaboratorioissa.

Trace Elemental Instruments jatkaa valmistusta samassa rakennuksesa kuin edeltäjänsä Thermo ja Euroglas. Tuemme myös vanhemipa laitteia ja varmistamme tarvikesaatavuuden.

Herääkö analyysilaitteista kysyttävää?

Olethan yhteydessä meihin, jos tarvitset apua sopivan laitteen tai tarvikkeen valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!
Lab-dig Oy logo

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

labdig@labdig.fi

09 8845 022

© 2024 Lab-dig Oy | Tietosuojaseloste | Verkkosivutoteutus Makum Oy

Scroll to Top